67 80 58 50
Søk etter produkt
Velg tema

Logomerking og spesialdesign

Logomerking
De fleste produkter kan logomerkes for å forsterke ditt budskap. De mest brukte metodene for trykk er; brodering, preging, gravering, silke-, tampo- og transfertrykk. Man kan også lage vevde merker

Brodering
Utføres på alt som man kan stikke en nål gjennom og gir et estetisk pent resultat.

Preging
Utføres på skinn og skinnimitasjon. Logo «stemples» med høyt trykk inn i materialet og etterlater seg et eksklusivt avtrykk.

Gravering
Egner seg til varig merking av de fleste produkter og er en effektiv måte å få frem logoer, tekst eller annen merking på, og er meget nøyaktig i forhold til detaljer som skal frem. Benyttes på de fleste materialer og etterlater seg visuelt en varig og meget eksklusive merking.

Silketrykk
Brukes når det trykkes direkte på produkt. Metoden egner seg absolutt best på tekstiler.

Transfertrykk
Egner seg ved trykk på de fleste produkter som har en tekstilliknende overflate. Det kan lønne seg å få trykket opp flere merker enn du trenger. Disse kan du senere bruke på andre produkter, da tilkommer kun påsetting av disse. Vi står for lagerføringen av disse

Tampotrykk
Brukes på «harde produkter». Trykkes direkte på produktet

Spesialdesign
De fleste produkter kan ved høyere antall spesialproduserer med ditt design direkte fra fabrikk. Dette tar noe lengre tid, men er kostnadsmessig rimeligere enn på få varen trykket i Norge.

Vi har lang erfaring og mange gode kontakter både i Europa og Østen på fabrikker på alt fra USB-brikker til tekstiler. Har du en idé, kan vi gjennomføre den!  


Send forespørsel
Toscana CMS powered by www.aktiv-marketing.hr